Welkom bij Hypo Sport!

Gratis verzenden vanaf € 50!

Hoofdstel Showtime Freedom Shine Lakleder

Anatomisch hoofdstel met terug gesneden zacht onderlegd kopstuk en voorzien van mooie lak neusriem. Bij deze neusriem is de druk verdeling beter verdeeld voor uw paard. De frontriem heeft luxe witte Swarovski steentjes en de teugels zijn met zacht leder overtrokken en voorzien van teugel stoppers.

373
€ 124,95

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Gratis verzenden vanaf 100 euro.

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Anatomisch hoofdstel met terug gesneden zacht onderlegd kopstuk en voorzien van mooie lak neusriem. Bij deze neusriem is de druk verdeling beter verdeeld voor uw paard. De frontriem heeft luxe witte Swarovski steentjes en de teugels zijn met zacht leder overtrokken en voorzien van teugel stoppers. 373

Verzenden & Retour

Wij doen ons uiterste best jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, uiterlijk binnen 2 werkdagen. Onze betrouwbare leveringspartner DHL zorgt ervoor dat jouw pakketje de eerstvolgende werkdag wordt aangeboden op het door jouw gekozen leveringsadres.

Verzendkosten Je betaald bij ons maximaal € 4,95 verzendkosten. Bestel je voor meer dan 50 euro, dan betalen wij de verzendkosten.

Retouren Ben je niet tevreden, is de maat niet goed, of is het product anders dan verwacht? Dan kun je binnen 14 dagen kenbaar maken via de e-mail dat je jouw bestelling (of een gedeelte hiervan) wilt terugsturen. Je krijgt dan van ons zo snel mogelijk instructies hoe je het pakket het beste kunt terugsturen en naar welk adres.

Ruilen of terugbetaling Liever een andere maat? Dan sturen wij zo snel mogelijk na ontvangst van jouw retour de nieuwe maat op. Wil je liever een terugbetaling? Dan betalen wij binnen enkele dagen terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is. De kosten voor het terugsturen naar ons zijn altijd voor eigen rekening.